Korlátolt felelősség

Korlátolt felelősség

Az információs portál mindenki számára elérhető információkat tartalmaz az online blackjack játékról, a játék legújabb típusairól és a különféle kaszinók által felajánlott feltételekről; ennek ellenére nem biztosít közvetlen játéklehetőséget a blackjackhez és az egyéb kaszinós játékokhoz. Nem vagyunk online fogadóiroda, se online kaszinó üzemeltetője.

Célunk, hogy jó minőségű tartalmat szolgáltassunk és közzétegyük egyetlen helyen a máshol nyilvánosan elérhető információkat. Mivel nincs semmilyen befolyásunk a felhasznált forrásokra, nem tudjuk garantálni a tartalmak aktualitását, pontosságát, megbízhatóságát.

A jelen portál üzemeltetője nem vállal felelősséget a javasolt online kaszinókban játszott blackjack vagy egyéb kaszinó játékok miatt bekövetkező veszteség miatt. Az irányelvek és a játékstratégiák nem garantálnak nyerést az online kaszinókban, ezeket minden esetben saját felelősségre használja. Amennyiben meg van győződve róla, hogy a blackjack vagy az egyéb játékok profitot eredményeznek, kérjük, látogasson el a felelősségteljes játék részhez és mérje fel, hogy mennyire szerencsejáték-függő.

Blackjack