Blackjack Mania

Blackjack Mania

Próbáld ki a(z) Blackjack Mania játékot ingyenesen

Mindig nagyon örülünk az olyan újdonságoknak, amelyek a klasszikus kártyajátékokat elevenítik fel. Nincs ez máshogy a Blackjack Mania esetében sem. Az EASIT ügyes fejlesztőcsapata egy újabb színes alkotással bővítette a blackjack játékok kínálatát. Egy tradicionális kártyajátékról van szó, amely azonban véleményünk szerint az egyik legérdekesebb blackjack változat, amivel eddig játszottunk. Próbáld ki te is, igazán kellemes meglepetésben lesz részed.

Magával ragadó Blackjack Mania egyszerű szabályokkal

A Blackjack Mania online kártyajátékot hat 52 kártyás paklival játsszák. Ezek minden lejátszott kör után újra összekeverednek. A téteket zsetonokkal teszed meg, amelyek az értékük alapján különböző színekkel vannak jelölve. Az Osztás (Deal) gomb megnyomásakor mindig 2 kártyát kapsz. Ezután lesznek elérhetőek a Megállás (STAND) vagy kártya húzásához a +Kártya (HIT) gombok. Minden attól függ, hogy mennyi a kártyáid összege és hogy elég-e az neked, vagy még szükséged van újakra.

A Blackjack Mania online játék különlegességei

A Blackjack Mania-ból sem hiányozhatnak az olyan különlegességek, amelyeket más tradicionális kártyajátékokból már ismerhettek. A x2 Duplázás (DOUBLE) gombot akkor aktiválhatod, ha a kezedben lévő első két kártyád összege 9, 10 vagy 11. Az aktiválása után már csak a sorban következő harmadik, legnagyobb értékű kártyára kell várnod, amely a kör legutolsó kártyája.

A Szétválasztást (SPLIT) bármikor használhatod, amennyiben a kezedben lévő első két kártyád megegyezik. Amennyiben a SPLIT gombot megnyomod, úgy az elkövetkező játékban két játék fut egyidejűleg egy kártyával a kezedben. Lényegében megduplázódik a kezdő téted. A továbbiakban használhatod a Stand, vagy Hit lehetőségeket, egy kivétellel. Ez pedig a SPLIT ász (A) esetében. Ekkor az ászhoz már csak egy utolsó kártyát kapsz és a kör kiértékelődik. A Blackjack Mania-ban nincs lehetőség Re-Split-re, többszörös utólagos szétválasztásra. Ez sajnálatos dolognak tűnhet, de paradox módon annak hiánya nincs kihatással a játék folyamatosságára és gyorsaságára.

A Blackjack Mania-ban a biztosításnak (INSURANCE) a legnagyobb kifizetési aránya 2:1. Az ellenfél blackjackje elleni biztosítás mindig elérhető, ha a díler kezében az első kártya ász (A). Amennyiben jóváhagyod az Insurance-t, úgy játékba helyezed a téted másik felét is. Amennyiben a díler valóban eléri a „blackjacket”, visszakapod a biztosítékot, illetve még annak dupláját is tiszta nyereményként.

Milyen különbségek vannak még ebben a blackjack verzióban a többihez képest? Elérhető a tét minimális és maximális értékének változtatása. Ez az intervallum lényegesen kibővült. Ennek az átlagos és a nagymenő játékosok egyaránt örülhetnek. Van azonban egy kis szépséghibája a dolognak. A nagyobb értékű zsetonok és a maxbet gomb hiányában a nagyobb tét beállítása lelassítja a játékot, mivel „végtelennek” tűnik az az idő, amíg a tét értékét kiklikkeled. Ezután már persze lehetséges a legfrissebben megadott tétet ismételni.

Exkluzív Blackjack Mania az online kaszinóban

Igazán zökkenőmentes játék vár rád. Az irányítása nagyon egyszerű és ösztönös, bármiféle összetett szabályt nélkülöz. A nyugtató zene és a játék grafikai megvalósítása igazán kiváló játékmentet kölcsönöznek ennek a közkedvelt kártyajátéknak. Reméljük, hogy a blackjack eme kiváló változatát is szívesen kipróbálod majd.

Játék adatai

A játék kiadója:
EASIT
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:
Blackjack