Tippek a blackjack játékhoz, blackjack stratégiák

Tippek a blackjack játékhoz, blackjack stratégiák

Hogyan játsszon és nyerjen a blackjackkel

Az online blackjack valószínűleg az egyetlen kaszinó játék, ahol a játékosok reális matematikai esélyekkel rendelkeznek, ha képesek megállni, hogy folyamatosan kockáztassanak és képesek az egész játék alatt betartani a blackjack játékstratégiát. Ez az előny abból a tényből fakad, hogy az osztó jól meghatározott korlátokkal rendelkezik. A játékossal szemben az osztó nem hozhat meg független döntéseket azzal kapcsolatban, hogy szeretne-e új lapot húzni vagy sem. Az osztónak mindenképpen húznia kell lapot, ha a lapjainak összege 16 vagy annál kevesebb. Ha a lapjainak összege 17 vagy magasabb, az osztó köteles megállni. Tanulja meg a blackjack játékszabályait, szerezzen előnyt a kaszinóhoz képest és növelje meg a nyerési esélyeit.

Alap blackjack játékstratégia

Amennyiben az alapstratégiával szeretne blackjacket játszani a döntéseit a kezében lévő lapok összegén és az osztó felfele fordított lapja alapján kell meghoznia. Minden esetben húzzon, ha a lapok összege 11 vagy kevesebb. Amennyiben pedig a lapjai összege 17 vagy több, meg kell állnia, ezzel elkerülve, hogy 21 felett besokalljon. Amennyiben a keze értéke 12 és 16 közt van, az osztó látható lapja alapján Önnek kell eldöntenie, hogy húz vagy megáll.

2017-09-28
Olvasson tovább

kártyák számolása a blackjackben

A kártyák számolása a blackjackben sokkal összetettebb feladat, de ennek segítségével megnövelheti az előnyeit a blackjack alapstratégiához képest. A sikeres blackjack alapját az jelenti, ha minden esetben betartja a szabályokat és elkerüli a többi játékstratégia által felkínált csábításokat. Ezen stratégia a kiosztott és a pakliban maradt kártyák számolásával létrejött esélyeken alapul, mert így nagyobb eséllyel határozhatja meg, hogy milyen kártya lesz a következő.

2017-09-28
Olvasson tovább
Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom