European Blackjack Gold

European Blackjack Gold

Játssz a kaszinóban

Próbáld ki a(z) European Blackjack Gold játékot ingyenesen

Találkoztál már valaha autentikus online blackjack játékkal? Még nem? A European Blackjack Gold elnevezésű online játék a Microgamingtől már az első másodpercektől fogva lekötött minket. Azonnal eluralkodott rajtunk az érzés, hogy egy valódi kaszinóban ülünk. Köszönhető mindez az autentikus dizájnnak, a játék felvezetőjében hallható zongorajáték során meglévő háttérzajnak, illetve a kellemes játékosbarát kezelőfelületnek.

A European Blackjack Gold klasszikus lehetőségei

A European Blackjack Gold egy olyan online játék, amelyben két csomag 52 lapos virtuális paklival játszunk. Szokványos szabályokkal. A kártyák értéke megegyezik a megjelölésükkel (2-10), a figurákat tartalmazó kártyák 10-et érnek, az ász értéke pedig szükség szerint változik (1 vagy 10).

A játék elején megteszed a téted, amely után két kártyát kapsz. Ha úgy gondolod, hogy az értékük közel van a 21-hez, ráklikkelsz a STAND-re. Ha szeretnél még egy következő kártyát, klikkelj a HIT-re. Előtte (ha az összeg 9, 10 vagy 11 pont) még a tétedet megduplázhatod. Ellenkező esetben a krupié addig húz, amíg el nem éri a 17-et vagy többet. Biztosan tudod, hogy nem az a cél, hogy 21 pont legyen a kezedben, hanem, hogy legyőzd a krupiét. Ha a krupiénak és neked megegyezik az összeg, megtörténik a PUSH (a tét visszakerül).

Használd ki a Split és Insurance funkciókat

Abban az esetben, ha két egyforma kártyát kapsz, például két királyt, a SPLIT gombbal szétválaszthatod azokat, és két kézzel, illetve két téttel játszhatsz. Utóbbi esetben szükséges megtenni egy az első téttel megegyező új tétet is. Amennyiben a krupié első kártyája ász, az ő esetleges blackjackjével szemben bebiztosíthatod magad (INSURANCE) egy mellékes téttel.

Blackjack ingyenesen is

Ahogy azt már említettük, a European Blackjack Gold kellemesen meglepett minket, elsősorban a letisztult vizuális megjelenítésének köszönhetően. Reméljük, hogy ezen rövid összefoglaló elolvasása után már nyitod is a kaszinó oldalát, hogy magad is kipróbálhasd. Akár ingyenesen is.

200000 HUF a kaszinó új játékosainak

1Bet logó

Az első betét 100%-os üdvözlő bónusza legfeljebb 200 000 HUF (500 €) összegig

Játék adatai

A játék kiadója:
Microgaming
Játék témája:
Online kaszinó:
1Bet
Értékelésünk:
Blackjack